fbpx

Wilt u een allround artiest boeken?

Bekijk de allround artiesten die te boeken zijn bij Lukassen Produkties

Alle bekende en minder bekende allround artiesten boekt u bij Lukassen Produkties. Mocht u advies of de mogelijkheden willen bespreken, neem gerust contact met ons op. Bel ons: 024 – 323 27 14 of mail ons info@lukassen.nl.

Wij staan garant voor een goed advies en zijn al jaren een betrouwbare partner als u een allround artiest wilt boeken. Bij Lukassen Produkties boekt u bij de bron en betaalt u dus nooit te veel!

Jelle B €995,-

Jelle is, en blijft een ras artiest. Overal waar hij het podium betreedt ontstaat meteen een geweldige ambiance en hij weet hier als geen ander, met slechts zijn stem en een gitaar, op in te spelen.

Rob Stenders €2495,-

De draaistijl van Rob Stenders is het best te omschrijven als 70's, 80's en hits van nu. Hij is dan ook uitermate geschikt voor events en avonden met thema's als Goud van Oud, Classics, 35+ etc.

Broadway €2895,-

Coverband, Top 100 repertoire en lekker stevige muziek, van alle markten thuis, dus ook allround.

Crystal Dream €3350,-

Crystal Dream plays U2 is een wervelende show met fantastisch geluid, spectaculair licht en de grootste hits van de Ierse rockband U2.

Glamourama €3500,-

Steeds meer mensen weten het: als het écht feest moet zijn bel je de grootste en vrolijkste feestband van Nederland!

Session €4495,-

SESSION is een van de beste en meest geboekte professionele allround coverbands van dit moment

Grooveline Op aanvraag

Grooveline is een energieke, vernieuwende, verfrissende en vooral professionele band. Met 6 top muzikanten, een groot repertoire en een te gek podium met LED wall,

Jetset Live! €2895,-

JETSET LIVE! is meer dan muziek alleen: energiek, interactief, trendy en professioneel. Dit alles maakt JETSET LIVE! tot de geschikte live band voor uw evenement of feest!

Remixx €1395,-

Jarenlange ervaring in feest maken. Zeer geschikt voor kermis, personeelsfeest, bruiloft en andere evenementen.

Slamm €2795,-

Elke keer weer vindt coverband Slamm de sleutel om de vlam in de pan te laten slaan. Publiek gek, band gek: dit wordt een avond om nooit te vergeten.