The Opposites boeken | inhuren

The Opposites boeken of The Opposites inhuren doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

DIRECT Boeken

informatie aanvragen

Prijs The Opposites

Op aanvraag

prijswijzigingen voorbehouden

Biografie The Opposites

Willem de Bruin en Twan Steenhoven, beter bekend als the opposites, begonnen met rappen toen Willem op de middelbare school voor straf een rap moest schrijven. Zijn vriend Twan, begeleidde hem hierbij op gitaar, nog onwetend van zijn eigen raptalent. De rap werd positief ontvangen en de twee besloten samen door te gaan. Al snel raakten ze naar eigen zeggen 'verslaafd aan de hiphop'.

Wie de twee samen ziet, snapt direct waar de naam 'The Opposites' (in het Nederlands: 'de tegenpolen' vandaan komt. Willem is klein van stuk en donker, terwijl Twan heel lang en blank is.

De eerste stappen naar het Nederlandstalige maakten de jongens op het album Straatremixes 2 en 3 van D-men. Waar ook onder andere Yes-R, Negativ, Brace, Lange Frans en Baas B in zaten.

De echt grote grote doorbraak kwam ket het eerste echte album : 'De fik er in' die eind 2005 werd uitgebracht. Op de eerste officiële single 'Fok jou' die ook in dat jaar verscheen, confronteren de jongens elkaar met hun verschillen.

Ter promotie van de film Het Schnitzelparadijs verscheen dat jaar ook de single 'wat wil je doen', een samenwerking met The Partysquad, Willie Wartaal en Spacekees.

Inmiddels zijn 'The Opposites' niet meer uit de Nederlandse hiphop-scene weg te denken. Ze wonnen diverse awards met hun albums en singles waaronder een Urban Award voor beste single en beste video, een gouden greep voor beste album en een Buma Zilveren Harp.

In 2009 begon Willy als VJ bij TMF, waar hij onder andere programma's als 'Kijk dit nou!', 'Willy de stad uit' en 'Beach Battle'. Daarnaast stond hij dat jaar samen met Twan op Lowlands.

De grootste hit scoorde The Opposites met het nummer 'Broodje bakpao', een samenwerking met Ger en Sef en The New Kids (on the block). Een serie dat draait om (foute) hangjongeren in het Noord-Brabantse plaatsje Maaskantje.

In 2010 komt het duo met het nummer 'Licht uit'. Daarnaast brengen ze in 2010 nog twee nieuwe singles uit genaamd 'Brief aan jou' en 'Crazy zin in'. De single 'Brief aan jou' samen met Trijntje Oosterhuis eindigde op plek 10 in de Single top 100. In 2012 komen ze met de hit 'Slapeloze nachten'. Deze single blijkt een enorm succes te zijn en staan op dit moment op plaats nummer 2 in de Single top 100.

The Opposites boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties

"Lukassen is hèt artiestenbureau
voor live muziek, artiesten, coverbands, DJ's en entertainment."