T-Spoon Reloaded boeken | inhuren

T-Spoon Reloaded boeken of T-Spoon Reloaded inhuren doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

DIRECT Boeken

informatie aanvragen

Prijs T-Spoon Reloaded

Uitkoop € 3450,- excl.BTW
excl. Buma

prijswijzigingen voorbehouden

Biografie T-Spoon Reloaded

T-Spoon is terug in de vertrouwde hitbezetting met zangeres Linda Estelle & rapper Shamrock! Kortom T-Spoon is 'Reloaded'.

Het is alweer een hele tijd geleden dat Linda Estelle en Shamrock voor het eerst samen als T-Spoon op het podium stonden. Vanaf dat moment was er een nieuw tijdperk aangebroken in de Nederlandse popgeschiedenis. Jarenlang domineerde T-Spoon de hitlijsten, met hits als; “No time 2 waste”, “Mercedes Benz”, “Part of my life”, “Smiling”, “See the light” en natuurlijk de wereldhit “Sex on the beach”.

De wereldwijde doorbraak was met de mega-hit “Sex On The Beach”. Dit nummer bracht hun in meer dan 10 landen op een nummer 1 notering. Uitverkochte concerten waren het gevolg. Naast een 10-tal gouden en platina-platen, mochten zij in 1998 de award voor beste Nederlandse dance-act in ontvangst nemen.

Na het vertrek van Linda Estelle is Shamrock terug gekomen bij T-Spoon om wereldwijd shows te geven. Ondertussen concentreerde Linda Estelle zich op haar eigen shows en maakt zij tot op de dag van vandaag deel uit van de gelegenheidsformatie Diva's of Dance.

Herhaaldelijk werden Linda Estelle en Shamrock gevraagd om weer het ‘gouden' duo te vormen..... En de aanhouder wint! Nu voor het eerst na 10 jaar staan Linda Estelle en Shamrock weer samen op het podium in de formatie T-Spoon ‘Reloaded' Samen met hun acrobatische dansers en hitsongs, laat Nederlands bekendste en beste dance-act de 90's herleven.

"Lukassen is hèt artiestenbureau
voor live muziek, artiesten, coverbands, DJ's en entertainment."