Slamm boeken | inhuren

Slamm boeken of Slamm inhuren doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

DIRECT Boeken

informatie aanvragen

Biografie Slamm

Slamm, zo heet de meest knallende coverend uit Brabant. De Grand Slamm Party is de live-show van een zesmansformatie die uitblinkt in professionaliteit en plezier op het podium. De muzikanten (twee leadzangers, verder zingen ook alle instrumentalisten) van Slamm hebben jarenlange ervaring met allerlei soorten podia: van megagrote festivals tot gezellige bruine kroeg. Wat de gelegenheid ook is, Slamm is er klaar voor. Slamm vormt samen met de vaste licht- en geluidsmensen een hecht team met één gemeenschappelijk doel: het publiek de ultieme muzikale feestavond te bezorgen.

Slamm is een veelzijdige band met een brede repertoirelijst: een reis langs de popmuziek van de laatste dertig jaar, telkens aangevuld met actuele nummers uit de Top 40. Slamm luistert graag naar de wensen van het publiek om de avond tot een echt feest te maken. En als u uw verzoek tijdig doorgeeft, kan Slamm het repertoire in overleg uitbreiden. Zodat u ook dat ene speciale liedje op uw feest kunt horen

"Lukassen is hèt artiestenbureau
voor live muziek, artiesten, coverbands, DJ's en entertainment."