René Schuurmans boeken | inhuren

René Schuurmans boeken of René Schuurmans inhuren doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

DIRECT Boeken

informatie aanvragen

Prijs René Schuurmans

Uitkoop € 3250,- excl. BTW
excl. Buma

Uitkoop € 3950,- excl. btw
excl. Buma

prijswijzigingen voorbehouden

Biografie René Schuurmans

René Schuurmans is dé Nederlandse feestartiest van dit moment. Met enorme feesthits als “Hela Ho”, “Als ik haar zie” en “Laat de zon in je hart” maakt René van ieder optreden een waar spektakel.

Al in de begin jaren kwamen de muzikale capaciteiten van René Schuurmans tot uiting en drumde Schuurmans als klein kereltje mee met optredens van diverse orkesten. Na de debuutsingle van René Schuurmans in 2003 "Op de Griekse Toer" en het succesnummer “Samen” besloot René zelf zijn melodielijnen en teksten te gaan schrijven.

Het creëren van een eigen sound, zijn vriendelijke voorkomen en zijn toegankelijkheid maken Rene Schuurmans uitermate geliefd bij het grote publiek en organisatoren van evenementen. Ook is René een graag geziene gast bij het groots opgezette Mega Piraten Festijn, de TROS Muziekfeesten, Regiotap, Hart voor Muziek en Brabant Party.

Vele hits van René Schuurmans, waaronder "Diep in mijn Hart", "Zomaar Verliefd" en "Samen met jou", scoren hoog in de hitlijsten. Zijn album, “Vanaf Vandaag”, stond wekenlang genoteerd op nummer 5 in de Mega Album Top 100. Maar zijn landelijke doorbraak kwam met de hitsingle 'Laat de zon in je hart'. Deze single eindigde op de 18e plaats in de single top 100.

Na de succesvolle single "Handen in de Lucht" en de single "Kom bij me terug" nam René Schuurmans een volgende stap en tekende een nieuw platencontract bij CNR. Onder begeleiding van het management van Volendam Music en Lukassen Produkties werd 2009 een groots jaar, voor deze spontane en talentvolle zanger! Zo scoorde hij hoge ogen met zijn nieuwe album ‘Blij dat ik leef’, en de singles ‘Kom bij me terug’, ‘Lieve lotte’ en ‘Blij dat ik leef’.

In september 2009, gaf René Schuurmans zijn meest spectaculaire liveconcert ooit. Hij trad op in een megatent met meer dan 6.000 bezoekers en dat allemaal in zijn eigen achtertuin in Sint-Michielsgestel! Met de vijftienkoppige René Schuurmans Megaband werd het een avond van feest, topzang en gezelligheid. Mede dankzij het optreden van mystery guest Lee Towers, die samen met René het duet ‘Suspicious Minds’ ten gehore bracht.

In 2010 komt René Schuurmans met weer een populaire single. De single 'Is het leven niet mooi' is een groot feest nummer en eindigde op de 15e plaats in de Single top 100.

In 2011 mocht René Schuurmans drie keer optreden als pauzegast bij Toppers in Concert 2011 waar hij met een medley van zijn grootste feestknallers de uitbundige sfeer feilloos door wist te trekken. Bij al die echte ‘kroegenhits’ blijven de enorme zangkwaliteiten van de sympathieke zanger vaak onderbelicht. In het jaar 2011 werkt René al weer geruime tijd aan zijn nieuwe studioalbum wat in september van 2011 moet gaan verschijnen. Een album waarop hij naast partyrepertoire vooral laat zien tot de beste vocalisten van Nederland te behoren met een veelzijdig repertoire.

‘Met het partyrepertoire heb ik een stevige basis gelegd in het land met mijn nieuwe album is het tijd voor de cross-over en de volgende stap. Met geweldige liedjes, verrassende arrangementen en live muzikanten van top niveau wil ik mij graag ook van een andere kant laten zien. Naast de vertrouwde partyhits, die veelal geschreven zijn in de sfeer van mijn live optredens, bevat het album ook veel repertoire waarin ik mij vocaal van mijn beste kant kan laten zien.

En dat is ook zeker gelukt! In 2012 brengt hij een nieuwe versie uit van 'Laat de zon in je hart'. Ook komt René met een EK-versie van dit nummer genaamd 'Oranje de kleur van ons hart'. Zijn laatste single van dit jaar is genaamd 'Als het weekend is'.

Ik wil de mensen verrassen en vermaken in 2013 en dat gaan we zeker doen!’ aldus René Schuurmans. Kortom, René Schuurmans is een gegarandeerd succes!

Op 3 mei 2013 kwam de single 'De avond van mijn leven' uit. René keert na vier jaar weer terug naar zijn oude platenmaatschappij. "Ik ben blij dat ik een nieuw platencontract heb getekend bij de maatschappij waar het voor mij, met hits als o.a. 'Laat de zon in je hart' en 'Als ik haar zie', negen jaar geleden allemaal is begonnen. Als artiest ben ik rijper geworden en ook de maatschappij heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld. Samen gaan we er tegen aan en toewerken naar mijn tien jarig artiestenjubileum volgend jaar", aldus René Schuurmans.

René Schuurmans boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties

Gepubliceerd nieuws over René Schuurmans

Sterren in Afrika op TV

Sterren in Afrika op TV

Sterren in Afrika Update

Sterren in Afrika Update

Sterren in Afrika

Sterren in Afrika

Videoclip Rene Schuurmans is het leven niet mooi.

Videoclip Rene Schuurmans is het leven niet mooi.

Rene schuurmans is het leven niet mooi nieuwe single

Rene schuurmans is het leven niet mooi nieuwe single

DVD van achtertuinconcert Rene Schuurmans succesvol

DVD van achtertuinconcert Rene Schuurmans succesvol

Rene Schuurmans Live DVD

Rene Schuurmans Live DVD

oliebollenparty 2009 met Rene Schuurmans

oliebollenparty 2009 met Rene Schuurmans

Achtertuinconcert Rene Schuurmans op DVD.

Achtertuinconcert Rene Schuurmans op DVD.

Nieuwe singel Rene Schuurmans

Nieuwe singel Rene Schuurmans

Rene Schuurmans VAK-prijs genomineerd

Rene Schuurmans VAK-prijs genomineerd

CD presentatie René Schuurmans

CD presentatie René Schuurmans

Nieuwe single René Schuurmans

Nieuwe single René Schuurmans

René  Schuurmans tekent platencontract bij CNR

René Schuurmans tekent platencontract bij CNR

NIEUWE SINGLE René Schuurmans SCOORT HOOG!!!!!

NIEUWE SINGLE René Schuurmans SCOORT HOOG!!!!!

René  SCHUURMANS, OOK IN DE EXCLUSIEVE STAL VAN LUKASSEN PRODUKTIES.

René SCHUURMANS, OOK IN DE EXCLUSIEVE STAL VAN LUKASSEN PRODUKTIES.

SUPERHORECAPARTY, maandag 19 Maart, waanzinnig succes

SUPERHORECAPARTY, maandag 19 Maart, waanzinnig succes

"Lukassen is hèt artiestenbureau
voor live muziek, artiesten, coverbands, DJ's en entertainment."