One Two Trio boeken | inhuren

One Two Trio boeken of One Two Trio inhuren doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

DIRECT Boeken

informatie aanvragen

Prijs One Two Trio

Uitkoop € 2550,- excl. btw
excl. Buma

prijswijzigingen voorbehouden

Biografie One Two Trio

ONE TWO TRIO 300% LIVE 300% FEEST !ONE TWO TRIO is de ultieme feestband die bekend werd van de top tien hits 'Juffrouw Toos en 'Tien Kleine Tuinkabouters'.
Als er een 'feestgarantie' zou bestaan, zou One Two Trio om geven.

 

ONE TWO TRIO is ooit begonnen als een straatbandje. En die straat is heel groot geworden... In korte tijd groeide de band uit tot één van de meest gevraagde live feestbands van Nederland.
Het trio scoorde een aantal dikke hits (waaronder "Juffrouw Toos", "Tien Kleine Tuinkabouters" en "Series Uit Mijn Jeugd") Inmiddels zijn er vijf albums uitgebracht waaronder een verzamelaar en natuurlijk het laatste album '300% FEEST!.

 

ONE TWO TRIO speelt met een gitaar, basgitaar en een "kinderdrumstel" van alles dwars door elkaar; van smartlap tot rock & roll, overgoten met een pittige feestsaus.
Voor iedereen een feest der herkenning! Het is daarom ook niet voor niets dat Edwin Evers van Radio 538 de band in 2001 bombardeerde tot vaste huisband van het fameuze radioprogramma 'Evers Staat Op'.

 

Een optreden van deze band meemaken? Bereid je dan maar vast voor...Het dampende enthousiasme van ONE TWO TRIO werkt zo aanstekelijk, dat het publiek als het ware de vierde man wordt.
Zo ontstaat het typische ONE TWO TRIO-sfeertje: drie kwartier springen, zingen en swingen.

 

One Two Trio speelt dat wat nodig is om van een feest een echt feest te maken: van Hazes tot Stones, van Rock and Roll tot Disco en van smartlap tot Golden Oldies.

"Lukassen is hèt artiestenbureau
voor live muziek, artiesten, coverbands, DJ's en entertainment."

Bel Lukassen voor boekingen van artiesten

Foto's

One Two Trio