Winnie blijft lachen met nieuwe single

Winnie Adriaansz is allang geen onbekende meer in het muziekwereldje. Onlangs nog was hij te zien bij de Sterrenparade op de Tros-televisie en zowel in 2011 als in dit jaar is Winnie te zien en horen op de Mega-Piratenfestijnen.

Deze 34-jarige zanger geboren in de Utrechtse Sterrenwijk debuteerde in het theaterstuk “Hellend Vlak” waarna Winnie besloot meer met zijn stem te gaan doen. Zijn debuutalbum ‘Gewoon Winnie’ kreeg volop media- aandacht Inmiddels heeft hij tal van singles op zijn naam staan zoals; ‘M’n Allesie’, ‘Leven met jou’, ‘Het was op de playa’ en ‘Ik zou het willen schreeuwen van de toren’.

Op het welbekende Rood-Hit-Blauw label verschijnt nu de nieuwe single van Winnie getiteld; ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’. Het nummer is wederom opgenomen door Ron Liberton in de studio “House of sounds” . Een pakkende vrolijke volkse meezinger met een tekst die volledig uit het leven gegrepen is, voor deze tekst tekende de zoon van Marianne, Jeff Weber. Verder zijn er zomerse invloeden te horen naast de sfeervolle accordeon en natuurlijk laat Winnie ook nu weer eens horen wat een opmerkelijk fraaie warme sound hij bezit. Een plaat om te in de gaten te houden deze zomer!

Noot: Produktie ism.John Schaap www.sterrenmedia.nl

De single is hier te downwloaden.

Geplaatst op 29-06-2012