Marianne Weber en Willem Barth bundelen krachten op duetten album

De koningin van het levenslied Marianne Weber en zanger van het Nederlandse lied Willem Barth zijn momenteel in de studio om een duetten album op te nemen. Het album ‘Ode aan Jou" bevat nieuwe duetten die grotendeels zijn geschreven door Jeff Weber, de zoon van Marianne, en komt uit in April.

In 2011 kwam Marianne’s laatste album ‘Jouw Lach’ uit, met hits als ‘Amore’ en ‘Als De Rozen Weer In Bloei Staan’. Tijdens haar carrière wist de zangeres diverse malen de hoogste regionen van de hitlijst te halen en ook meerdere gouden en platina platen te scoren.

Willem Barth bracht eind 2012 zijn album ‘Gevoel van Liefde’ uit waarop de singles ‘Ik Wil Een Beetje Dit’ en ‘Als Ik ’t Doe’ op staan.

Marianne heeft Willem Barth benaderd nadat hij enkele liedjes zong op de verjaardag van de vader van Marianne.. Haar vader bleek al groot fan van Willem en tijdens dat optreden werd geheel onverwachts het 1e duet geboren. Het bleek zo goed te klikken dat ze besloten samen een heel album op te nemen.

“Willem heeft een stem die mij zo diep raakt dat iets in mij zei dat er een duetten cd moest komen”, aldus Marianne. Willem Barth voegt daaraan toe: “ik ben alleen maar enorm vereerd dat ik gevraagd ben door Marianne, en zeer trots dat ik hier aan mee mag werken”.

Geplaatst op 18-01-2013