Blof 11 augustus op Dutch Valley

Dutch Valley, het grootste festival van Nederlandse bodem, heeft eindelijk onthuld wie de Mystery Guest is die op zaterdag 11 augustus zal schitteren in de Velsen Valley bij Spaarnwoude. De Zeeuwse top band BLOF zal het grootste podium van Dutch Valley bestijgen voor een weergaloos concert. Met de bekendmaking is nu de programmering van de Mainstage compleet.

Over Dutch Valley Festival

Naast BLOF staan op de Dutch Valley Mainstage ook Nick en Simon, De Jeugd van Tegenwoordig, Rowen Heze, Gerard Joling, Di-rect en Krystl, . Naast de Mainstage zijn er nog negen tenten en de Rock Stage in de openlucht. Van Rock tot Nederpop, van Après Ski tot Megapiraat, Hip Hop tot Hollandse Helden, de Gouden Stemmen en 80’ en 90’s, op Dutch Valley vind je alle stijlen die het Nederlandse product rijk is. In totaal treden meer dan 100 Nederlandse artiesten op en het volledige programma is te vinden op www.dutchvalleyfestival.nl.

Tickets Nu Verkrijgbaar

Tickets voor Dutch Valley kunnen gespreid worden betaald en kosten €15,- voor kinderen tot en met 12 jaar, €49 voor volwassenen (ex. servicekosten) en zijn nu verkrijgbaar via dutchvalleyfestival.nl, en de Nationale Theaterkassa (0900-9203 / www.ntk.nl).

DUTCH VALLEY

Datum: zaterdag 11 augustus 2011

Lokatie: Velsen Valley, Spaarnwoude

Tijd: van 13.00 uur tot 23.00 uur

www.dutchvalleyfestival.nl

Geplaatst op 25-05-2012