Andy van der Meijde exclusief te boeken bij Lukassen Produkties

Met trots presenteren wij u dat Andy van der Meijde nu exclusief voor zangoptredens te boeken is bij Lukassen Produkties. Vanmiddag heeft Andy van der Meijde direct een platencontract getekend bij Rooftop van Edwin van Hoevelaak en tevens daar zijn nieuwe single ingezongen.

Andy van der Meijde, wie kent hem niet?

De naam Andy van der Meijde kennen we uiteraard in eerste instantie uit de voetbalwereld. Hij debuteerde bij Ajax waarna hij zijn carrière voortzette bij onder andere Internazionale en Everton. Ook kwam hij uit voor het Nederlands Elftal. In november 2012 beschreef hij zijn carrière in de biografie “Geen Genade”. Het boek werd meer dan 100.000 keer verkocht en was hiermee een echte bestseller.

Tegenwoordig kennen we Andy van der Meijde ook van de realitysoap Andy & Melisa. In de realitysoap is het veelzijdige leven van dit stel te zien. Een hoogtepunt in deze soap was het opnemen van de WK-hit “Wij zijn de kampioenen”.

Door het succes van de realitysoap en zijn liefde voor muziek is Andy vanaf vandaag te boeken voor zangoptredens. Andy heeft vanmiddag een nieuw zeer toepasselijke single ingezongen. Het is een vlot, stoer en commercieel nummer dat precies bij Andy past. Naast ex-profvoetballer en realityster zullen we Andy binnenkort dus ook gaan kennen als een zanger die elk feest tot een succes zal maken.

 

Andy van der Meijde boeken doet u bij Lukassen Produkties

 

Geplaatst op 02-09-2014