Live muziek

Bent u op zoek naar goede live muziek, omdat u een feest of evenement organiseert, dan bent u aan het juiste adres bij Lukassen Producties die al meer dan 45 jaar ervaring heeft.

Alle gelegenheden

U kunt voor alle gelegenheden bij ons terecht, van een groot evenement tot een privéfeest, om een zanger, zangeres, groep, band, animatie of dj te boeken. Want dat maakt de dag of avond pas echt tot een super feest en zeker met de artiesten die exclusief bij Lukassen Produkties in heel Nederland te boeken zijn! Door de feestmuziek zal de sfeer op uw feest of evenement zeker verhogen. Live muziek is eigenlijk niet vergelijkbaar met een DJ, live muziek is veel energieker en heeft ook veel meer uitstraling. Zowel jong en oud zal hier van genieten en zal terugkijken op een geweldige dag of avond uit.

Elk budget

Het kan zo zijn dat u er al helemaal over uit bent wat u wilt, maar natuurlijk ook dat dat voor u nog niet duidelijk is. Bij ons kunt u uit gevarieerde artiesten en bands kiezen, van een puur Hollandse artiest tot een swingende band. Er zal dus altijd iets bij zijn naar uw wens, wat ook in uw budget past, want dat is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk voor u. Op onze website kunt u alle informatie vinden over de artiesten, kunt u direct boeken en u krijgt bij ons vrijblijvende informatie.

Groot en gevarieerd aanbod

Ons aanbod van bands en artiesten is erg gevarieerd, een topzanger of topzangeres, duo’s, trio’s of een geweldige coverband/allround coverband of een orkest/allround orkest van vier of vijf personen of een swingende dj/dee jay voor feesten en partijen. Allemaal geschikt voor alle feesten en evenementen, van een zaal tot een megatent.
Organiseert u een bedrijfsfeest/personeelsfeest, dan zal het personeel het erg leuk vinden als er ook een spetterend optreden plaatsvindt. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres, om er een topavond van te maken.

Superparty

Ook een erg leuke en originele optie voor uw bedrijfsfeest is het door Lukassen georganiseerde exclusieve Super Party; zie Superparty.nl.

Voor advies, informatie, het aanvragen van een offerte, of het boeken van een band of artiest kunt u altijd contact met ons opnemen!

"Lukassen is hèt artiestenbureau
voor live muziek, artiesten, coverbands, DJ's en entertainment."

Bel Lukassen voor boekingen van artiesten