INB boeken | inhuren

INB boeken of INB inhuren doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

DIRECT Boeken

informatie aanvragen

Prijs INB

Uitkoop € 1495,- excl. BTW
excl. Buma

prijswijzigingen voorbehouden

Biografie INB

INB = Italiaans Nederlands Bloed

INB staat bekend om zijn diepe teksten en bijbehorende love-songs, maar ook vanwege een hele rits vette party-tracks. Als kind luistert INB vaak naar Nederlandstalige hip-hop. Samen met zijn jeugdvriend Samuel richten ze samen de rapgroep UDC op. Als er na een tijdje ook nieuwe, jonge rappers bij de groep komen veranderd de naam al snel in MDU.

Door uiteenlopende interesses gaat deze formatie na een kort en turbulent bestaan uit elkaar. INB wil echter blijven rappen en samen met Samuel richten ze de nieuwe formatie 2-M op.

Na een korte succesvolle periode besluit INB zijn eigen weg te vervolgen en gaat solo. Na zijn besluit om solo te gaan raakt alles in een stroomversnelling en wordt zijn landelijke bekendheid als maar groter.

Dit heeft tot nu toe al geleid tot meer dan 24 miljoen views op YouTube, gerealiseerd door een fanbase die nooit meer van zijn zijde is geweken. Door veel promotie op het internet en in de media en door middel van succesvolle optredens door het hele land is INB nu op een beslissend punt in zijn carrière aangeland.

De videoclip van zijn singles “1 Wens” en “Chicks houden van me” worden door de ontelbare aanvragen van zijn fans spontaan omarmt door TMF en INB’s naam is gevestigd!

Het volgende wapenfeit in de ontwikkeling van INB is de release van zijn nieuwste single “Haar Dagboek”. Een “love-track” met een spraakmakende tekst die veel zal los maken bij zijn luisteraars. Ondertussen houdt INB zijn fans op de hoogte van alle ontwikkelingen d.m.v. de inmiddels bij vele fans bekende YouTube serie INBtv. 

INB boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties!

Gepubliceerd nieuws over INB

INB HOT videoclip

INB HOT videoclip

"Lukassen is hèt artiestenbureau
voor live muziek, artiesten, coverbands, DJ's en entertainment."

Bel Lukassen voor boekingen van artiesten