Bedrijfsfeest organiseren Evenementen organisatie

Evenementen en bedrijfsfeesten

Lukassen Produkties is expert in het organiseren van evenementen. Het samenstellen van een programmering, catering, locatie, randvoorwaarden, promotie en het verzorgen van drukwerk zijn aandachtspunten die U naar wens aan ons uit handen kunt geven.

Onze ruime ervaring in het organiseren van een diversiteit aan evenementen biedt U als klant een platform voor een gestroomlijnde , soepele en professionele vormgeving van Uw evenement.

Evenement Op Maat

Voor zowel grote, middelgrote als kleine bedrijven is het mogelijk een evenement op maat te organiseren. Afhankelijk van het budget, de omvang van het personeelsbestand en natuurlijk Uw eigen wensen is er altijd een optimaal arrangement samen te stellen.

Sinds enkele jaren maakt Superparty.nl, een initiatief van Lukassen Produkties, het mogelijk voor elk bedrijf om te genieten van een all-inclusive arrangement met top entertainment, voor een vaste prijs. Hierdoor ligt een optreden van bijvoorbeeld Jannes, Jan Smit, Marianne Weber, René Schuurmans en alle andere toppers uit de wereld van het entertainment binnen het bereik van elk bedrijf en elke organisatie.

Drukwerk service

Lukassen verzorgt ook het drukwerk voor uw evenement. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Evenementen Agenda

01-01-1970