Emile Hartkamp boeken | inhuren

Emile Hartkamp boeken of Emile Hartkamp inhuren doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

DIRECT Boeken

informatie aanvragen

Prijs Emile Hartkamp

Uitkoop € 1250,- excl. Btw.
excl. Buma

prijswijzigingen voorbehouden

Biografie Emile Hartkamp

Emile Hartkamp is de bekendste songwriter van dit moment. Niet alléén alle hits van Frans Bauer, maar ook van Marianne Weber, Jannes, en vele andere artiesten en songs staan op zijn naam.

Hartkamp werd geboren op 31 oktober 1959 te Apeldoorn. Op Oudejaarsavond in 1983-1984 is Emile een kandidaat in de Showbizzquiz van Ron Brandsteder. Hij krijgt hierin de kans om samen met André Hazes het lied 'Zondag' te zingen. Onder de naam Ricky Star krijgt hij van het platenlabel Telstar van Johnny Hoes de mogelijkheid om een drietal singles uit te brengen, maar een doorbraak blijft uit. In 1986 vormt hij met een zangeres het duo Dubbel Dutch. Later komt hij in contact met producer Jur Eckhardt, met wie hij in 1988 zijn debuutalbum 'Alleen voor jou' uitbrengt.

In de jaren 90 gaat Hartkamp zich meer toeleggen op het produceren van en tekstschrijven voor andere artiesten. Hij produceert 'Zolang je van geluk kunt dromen' van Koos Alberts en 'Op weg naar het geluk' het debuutalbum van Frans Bauer. Daarnaast werk hij nog met zangeressen als Hanny, Marianne Webe en Charlène de Lange. Ook wordt hij in 2004 de producent van Jannes.

In 2004 maakt Hartkamp deel uit van het panel van het televisieprogramma 1000 Sterren Stralen waarin gezocht wordt naar nieuwe sterren van het Nederlandse levenslied. Ook werkt hij in 2005 mee aan het Talpa-programma De NiX Factor, waarin hij één van de kandidaten begeleidt.

In 2010 schreef Hartkamp de muziek voor Take Me to Ibiza , een nummer van Jan en Anny. Daarnaast produceerde hij voor hen Together Again. Daarnaast wint Emile Hartkamp in september 2010 de BUMA NL Lifetime Achievement Award. Volgens de jury heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de populariteit en de kwaliteit van het Nederlandse lied.

Emile Hartkamp zal dus ook bij zijn optredens menig hit van zijn eigen geschreven liedjes van de vele bekende artiesten ten gehore brengen, gegarandeerd succes dus!

"Lukassen is hèt artiestenbureau
voor live muziek, artiesten, coverbands, DJ's en entertainment."

Bel Lukassen voor boekingen van artiesten