Dutch Cher boeken | inhuren

Dutch Cher boeken of Dutch Cher inhuren doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

DIRECT Boeken

informatie aanvragen

Biografie Dutch Cher

Deze energieke zangeres blinkt uit door haar directe benadering en zwoele stem, waarmee zij het ene moment een romantisch lied in uw oor fluistert, en even later iedereen opzweept op de dansvloer! 

Ingrid is divers in haar repertoire; mooie ballades, Hollandse meezingers, lekkere disco uit de jaren 70/80 en uiteraard up to date hits uit de actuele top 40.

Door van te voren veel informatie te vergaren over : de reden van het feest, het aantal gasten, en hun gemiddelde leeftijd, de muziekvoorkeur, en de gewenste sfeer , kan zij inspelen op de wensen van de klant, en zorgen voor een geslaagde avond.
U kunt hierbij denken aan:

  • Een aantal prachtige ballads tijdens een huwelijksvoltrekking
    ( eventueel een speciaal ingestudeerd verzoeknummer)
  • Easy listening tijdens een receptie
  • Een super swingende dansset. Tijdens deze avond mengt Ingrid zich onder het publiek, en is er veel interactie, om Uw gasten nog sneller in de sfeer te brengen.
  • Ook kan Ingrid (helemaal in stijl) een intiem kerstdiner, bij U thuis of in U bedrijf begeleiden.

Ingrid weet qua stemgeluid, en uitstraling zeer dicht bij de originele uitvoerende artiesten In de buurt te komen, dat er vaak getwijfeld wordt tussen life of playback.
U als feestgever weet beter, of het nu Shania Twain, Anastacia, of Jennifer Lopez betreft, Ingrid zingt de sterren van de hemel, en brengt uw gasten in extase!

"Lukassen is hèt artiestenbureau
voor live muziek, artiesten, coverbands, DJ's en entertainment."

Bel Lukassen voor boekingen van artiesten