djumbo boeken | inhuren

djumbo boeken of djumbo inhuren doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

DIRECT Boeken

informatie aanvragen

Prijs djumbo

Uitkoop € 2375,- excl. BTW
excl. Buma

prijswijzigingen voorbehouden

Biografie djumbo

Djumbo begon als een promotiestunt van de supermarktketen Jumbo. Lotte, Lindsy en Svenja werden uitgekozen om samen een meidengroep te vormen. Met liedjes als "Eyahe" en "Hide and seek" wisten ze binnen no-time de top 10 van de Nederlandse hitlijsten te bereiken.

Door dit enorme succes van Djumbo kwam Djumbo al snel met hun debuutalbum "Jump". Naast de eerdergenoemde hitsingles "Hide and seek" en "Eyahe" stonden op het album ook de singles "The Djumbo jump" en "Made to love you".

Daarna kwamen de meiden wederom met hun nieuwe single "Boya boya bay". Deze zomerse single was een groot succes en was tevens de titelsong van de bioscoopfilm Garfield: A Tail of Two Kitties. In november van hetzelfde jaar kwam de single "Undercover" uit. Dit was weer de titelsong van hun allereerste theatertour, De Djumbo Undercover Tour. Het jaar daarop brachten ze "Boy I Like Ya" uit en de single "Dit is real" uit. Tegen het einde van 2007 brachten ze hun tweede album uit, Spotlight! en in 2008 het derde album "Magic".

Het laatste album wat Djumbo heeft uitgebracht is "Chase", waarvan ze ook een gelijknamige single van hebben uitgebracht. Dit was ook het jaar waar Djumbo met een nieuwe theatershow begon.

Op de officiële Djumbo website werd begin 2011 bekend gemaakt dat Svenja vertrekt bij Djumbo. Al gauw werd er een nieuw Djumbo-lid gepresenteerd tijdens een speciale 'Wie wordt het nieuwe lid van Djumbo' show. Het nieuwe lid van Djumbo is Samantha Klumper. Vanaf dat moment is Djumbo weer compleet en ready to go!

In de lente van 2011 reisden de meiden af naar Turkije om hun nieuwe videoclip op te nemen. De single "SOS" kwam in het voorjaar uit. Een zeer special single want voor het eerst kwam er een single uit in de vorm van een armbandje wat tevens als USB-stick te gebruiken is. Unieke release waarmee erg veel pers en landelijke publiciteit is behaald.

Djumbo is naast hun vele optredens ook te zien in het nieuwe TV-programma "Help! Ik moet optreden!" bij de TROS. Hierbij realiseren ze de dromen van kinderen die echt willen optreden. Daarnaast zijn de stemmen van de drie Djumbo-meiden te horen als Chipettes in de film "Alvin and the Chipmunks 3".

Djumbo boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties

Op dit moment staat Djumbo al ruim 7 jaar in de top van Nederlands populairste kids-acts en niets wijst erop dat dit in de toekomst zal veranderen. Go Djumbo!

"Lukassen is hèt artiestenbureau
voor live muziek, artiesten, coverbands, DJ's en entertainment."

Bel Lukassen voor boekingen van artiesten

Foto's

Djubo strandfoto Djumbo Persfoto Djumbo fot1 Djumbo live Djumbo fotoshoot Djumbo mooie foto Djumbo grote foto

Films