DJ voor Bruiloft

U gaat trouwen en elkaar het jawoord geven? Allereerst van harte gefeliciteerd als aanstaand bruidspaar!

De grote dag

Uw trouwdag is één van de belangrijkste en mooiste dagen in uw leven. Deze dag moet perfect verlopen en daar hoort natuurlijk een spetterend feest bij, waar u en uw gasten met veel plezier op terugkijken. De muziek is op deze avond zeer belangrijk en sfeerbepalend en een goede DJ op uw bruiloft zal het feest helemaal compleet maken, want met een DJ heeft u de hele avond non stop muziek. Lukassen Produkties heeft al meer dan 45 jaar ervaring, zo kunnen onze experts u goed adviseren met het kiezen van een DJ voor uw bruiloft.

Uw wensen

Onze experts zullen met hun ervaring voor u kijken wat aansluit bij uw wensen. De DJ zal rekening houden met uw wensen, want er zijn verschillende genres muziek die de DJ kan draaien. Uw wensen zullen van te voren natuurlijk doorgesproken worden, zodat zowel jong als oud zich zal vermaken. Ook zullen verzoeknummers die op de avond aangevraagd worden gedraaid kunnen worden. Zeker met de moderne technieken heeft een DJ de beschikking over een nagenoeg onuitputtelijk repertoire.

DJ huren

Als u een DJ wilt huren/ boeken voor uw bruiloft, is uw budget natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. U kunt DJ’s bij ons boeken in verschillende prijsklassen. Samen met onze experts kunt u kijken welke DJ in uw budget valt en ook aan uw wensen voldoet. Het spreekt voor zich, dat Lukassen enkel top DJ's aanbeveelt. Zo hoeft u zich hierover op avond van het bruiloftsfeest geen zorgen te maken en kunt u volop genieten!

Andere gelegenheden

Onze DJ’s  kunt u natuurlijk ook voor andere gelegenheden boeken, zij hebben allemaal al jaren ervaring en weten als de beste hoe ze er een knallend feest van kunnen maken!

Tip

Combineer een DJ met een spetterend optreden met een van onze artiesten!
Voor meer info kijk verder op onze website.

Voor advies, informatie, het aanvragen van een offerte of het boeken van een band of artiest kunt u altijd contact met ons opnemen!

"Lukassen is hèt artiestenbureau
voor live muziek, artiesten, coverbands, DJ's en entertainment."

Bel Lukassen voor boekingen van artiesten