kindershow De Piraat boeken | inhuren

kindershow De Piraat boeken of kindershow De Piraat inhuren doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

DIRECT Boeken

informatie aanvragen

Biografie kindershow De Piraat

Kindershow ‘De Piraat’

Gevaarlijke schurken hoor die piraten, maar deze Piraat is anders...! In de Kindershow neemt ‘De Piraat’ de kinderen mee op zijn avontuur.
Hij zet voet aan wal met zijn eigen decor, licht en geluid klaar om zijn avontuur te beginnen. Maar dan vind hij een fles met een brief erin....

Samen met de kinderen begint hij aan een spannend verhaal over de verdwenen diamant van de Koning.
Samen met de piraat zingen de kinderen echte piratenliedjes en mogen de kinderen de Piraat assisteren bij het oplossen van het misterie van de verdwenen ring.

Als finale deelt de piraat een van zijn dierbare schatten met de kinderen....als de schatkist tenminste open wil!

Soort programma : Kindershow voor kinderen van 4 t/m 12 jaar Duur : 60 minuten of 2 maal 30 minuten Bezetting : Rene Peters en licht-geluidstechnicus Podium : optimaal 6 meter breed, 4 meter diep (indien mogelijk) Stroom : 1 maal 32 Amp. Krachtstroom 3 fase 0 en aarde Locatie : binnen en buiten; overdekt podium met zij- en achterwanden!! Show van 60 minuten Inclusief: • D&B Q7 set (geluid tot 500 personen) • 6 meter Truss met theaterdoek (variabel) • 2 maal 4 lichtbar

Ook mogelijk 2x 30 minuten show binnen 2 aanéén gesloten uren.

"Lukassen is hèt artiestenbureau
voor live muziek, artiesten, coverbands, DJ's en entertainment."

Bel Lukassen voor boekingen van artiesten