Boekingen van artiesten, bands, acts en entertainment

Welke artiest, band of act U ook zoekt, U kunt het boeken bij Lukassen Produkties. Al meer dan 40 jaar is Lukassen een gerenomeerd artiestenbureau met een bijzonder groot netwerk binnen de wereld van het entertainment. Naast een eigen uitgebreid, exclusief artiesten, bands en entertainmentbestand beschikt Lukassen Produkties over nauwe banden met collegabureau's. Hierdoor kunnen wij U als klant optimaal van dienst zijn. Met één telefoontje of mailtje boekt U de gewenste act.

Persoonlijk Advies

Lukassen Produkties adviseert U graag bij Uw zoektocht naar entertainment. Onze experts weten welke artiesten, bands en acts beschikbaar zijn, wat een optreden precies inhoudt en met welke randvoorwaarden U als opdrachtgever rekening moet houden.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, kermis of ander evenement, met advies van Lukassen is Uw evenement bij voorbaat al geslaagd.

Verzeker Uw boeking

Lukassen Produkties biedt haar klanten via het Entertainment Garantiefonds de unieke mogelijkheid elke boeking te verzekeren. Door het afsluiten van de polis bent U o.a. verzekerd tegen annuleringskosten, maar bijvoorbeeld ook tegen meerkosten van een vervangende act indien de oorspronkelijk geboekte act door overmacht niet kan optreden. Lees meer op de website van het Entertainment Garantiefonds.

Exclusieve Acts

Lukassen Produkties verzorgt de exclusieve boekingen van