Band Heer en Meester boeken | inhuren

Band Heer en Meester boeken of Band Heer en Meester inhuren doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

DIRECT Boeken

informatie aanvragen

Biografie Band Heer en Meester

Heer en Meester klinkt als een klok en bestaat uit de volgende muzikanten:

Roy is de oprichter/grondlegger van deze succes formule! Een perfectionist pur sang! “goed is voor hem net niet goed genoeg”.Opgegroeid in een muzikale familie (met 12 jaar stond hij al op de planken), daarna gespeeld te hebben in professionele bands, zodoende heeft hij een enorme schat aan ervaring opgedaan. Samen met zijn huidige maatje Gert Ekkelboom, eveneens opgegroeid in een muzikale familie, vormt hij deze topformatie. Naast zijn slagwerk capaciteiten neemt hij ook gedeeltelijk de leadvocal voor zijn rekening, gecombineerd met het entertainen van het publiek. Daarnaast is hij de trotse eigenaar van een top geluidssysteem (Kling & Freitag) en een moderne lichtshow.Tussen de bedrijven door regelt hij ook nog het geluid, soms komt hij handen te kort (haha).

Kortom: een allround zanger/drummer/geluidstechnicus, met passie voor de muziek!

Die altijd in is voor een feestje, met de hoofdletter F.

Gert
Gert Ekkelboom is op jeugdige leeftijd begonnen met Trompet spelen bij de harmonie Wilhelmina te Glanerbrug en jarenlang bij Pa en (oom) Jaap (van het bekende bruiloftsorkest Sang und Klang) in hun professionele opnamestudio te hebben rond gezworven, moest Gert in militaire dienst waar hij hele dagen trompet speelde in het Artillerie Trompetterkorps. Na zijn diensttijd in diverse blaaskapellen te hebben gespeeld kwam Gert in 1990 bij het Dans- en Amusementsorkest “Blue Sky” waarin hij tot april 2000 als multi-instrumentalist in speelde! In 1994 werd gestart met een eigen opname-studio “Ekkelboom Music”. In 1995 werd gestart met de ” Gert Ekkelboom One Man Band” en het duo “Gert & Ine”. Met de optredens van “Blue Sky”, de “One Man Band”, en het “Duo Gert & Ine” werd een schat aan ervaring opgedaan. In 2011 is Gert naast de optredens al onemanband gaan samenwerken met Roy en werd Gert de “Heer” van het duo “Heer & Meester”. Wat is er mooier om van je hobby, je beroep te kunnen maken, musiceren en mensen te entertainen?
Als Heer, op toetsen, trompet, sax en zang

Erik is een Zanger/gitarist. Met passie en professie zocht hij zijn weg in de muziek business, wat resulteerde in een band met een eigen gezicht, een eigen sound en een duidelijke visie: Partyband Heer en Meester! Erik’s gitaarspel, sensor voor sfeer en stuwende kracht maken van hem een persoonlijkheid voor band én publiek!

"Lukassen is hèt artiestenbureau
voor live muziek, artiesten, coverbands, DJ's en entertainment."

Bel Lukassen voor boekingen van artiesten