Anny Schilder boeken | inhuren

Anny Schilder boeken of Anny Schilder inhuren doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

DIRECT Boeken

informatie aanvragen

Prijs Anny Schilder

Uitkoop € 1895,- excl. Btw.
excl. Buma

prijswijzigingen voorbehouden

Biografie Anny Schilder

In 1976 kwam haar doorbraak toen zij als zangeres werd gevraagd door de Volendamse band BZN. De eerste single Mon Amour was meteen een grote hit en de sneltrein naar succes was vertrokken. BZN behaalde in die jaren vele grote successen met de nummers: Mon Amour, Don’t say goodbye, Pearly dumm, Rockin’ the Trolls en vele anderen.
Jarenlang vierde Anny met BZN het ene succes na het andere. In 1984 werd het Anny, door de combinatie van haar drukke leven als artiest en turbulente priveleven, allemaal teveel en ze besloot uit de band te stappen.
Een jaar later besloot Anny weer terug te keren in de schijnwerpers, deze keer als solo-artieste. Verschillende hitnoteringen van o.a. Adieu Cherie, Love is en You are my Hero, werden op haar naam gezet.
Anny mag zichzelf ook de eerste zangeres noemen die op CD te beluisteren was. Dit was op de CD “The best of BZN” die in 1982 werd uitgebracht.
Naast haar solo optredens, trad ze ook samen met de band Next One op voor volle zalen. Ook was Anny actief in de band BZN ’66, een reunieband van oud BZN leden.

Op 21 maart 2007 is het boek “Anny en ik”, met de gelijknamige CD uitgekomen. In het boek beschrijft Anny de voortdurende spanning die het leven als artiest met zich meebrengt en haar eveneens turbulente priveleven. Drie maanden na uitgave van het boek waren er al meer dan 10.000 exemplaren van verkocht.

Op 15 december 2009 worden Anny Schilder en Jan Keizer herenigd ter ere van de 80e verjaardag van Mies Bouwman. Zij treden op deze avond samen op en zingen na al die tijd weer "Mon Amour". Het samenwerken bevalt zo goed dat Jan en Anny nu weer samen optreden. De cd "Together Again" was het resultaat. In 2011-2012 hebben Jan en Anny ook een zeer succelvolle theatertour gedaan.
Naast de vele optredens in Nederland zijn Jan en Anny inmiddels ook weer zeer succesvol in onder andere Roemenië.

Gepubliceerd nieuws over Anny Schilder

Anny Schilder zaterdag te zien in 'De Entertainer'

Anny Schilder zaterdag te zien in 'De Entertainer'

Jan Keizer en Anny Schilder bij Mies Bouwman

Jan Keizer en Anny Schilder bij Mies Bouwman

Hereniging Jan Keizer en Annie Schilder bij Mies Bouwman

Hereniging Jan Keizer en Annie Schilder bij Mies Bouwman

"Lukassen is hèt artiestenbureau
voor live muziek, artiesten, coverbands, DJ's en entertainment."

Bel Lukassen voor boekingen van artiesten

Films