Vengaboys boeken | inhuren

Vengaboys boeken of Vengaboys inhuren doet u makkelijk en betrouwbaar bij artiestenbureau en boekingskantoor Lukassen Produkties.

DIRECT Boeken

informatie aanvragen

Prijs Vengaboys

Uitkoop € 4975,- excl.BTW
Excl. Buma 1 x 30 min. incl. B / M set <500 personen

Uitkoop € 5975,- excl. BTW
Excl. Buma. 1 x 30 min. incl. B / M set > 500 personen

prijswijzigingen voorbehouden

Biografie Vengaboys

In 1998 heeft de wereld kennis gemaakt met de opzwepende klanken van de Vengaboys. Het leveren van multi-platina pop-dance hits back to back met “Up & Down”, “We like to party!”, “Boom Boom Boom Boom!”, “We’re going to Ibiza” en nog veel meer. De Vengaboys bereikte de top van de hitlijsten in meer dan 20 landen, waaronder Groot-Brittannië, Duitsland, Benelux, Spanje, Zuid Afrika, Thailand, Polen, Australië en Mexico.

Blonde bom Denice: "De Vengaboys verhaal was een totaal avontuur. Het bracht ons wereld rond, het leek op een non-stop fun-fest.."

In 1999 is het Amerika’s beurt. “Up & Down” en “We like to party!” stegen naar de eerste plaats in de Billboard dance charts. Hun debuut album "Greatest Hits!" bereikt USA Gold-status en ze waren genomineerd voor MTV MTV Best Breakthrough of the Year award.

Ter promotie van de single “Kiss” (when the sun don’t shine) organiseerde de groep een wereldrecord langste kus, die op dit moment staat op 29 uur. De Vengaboys kregen de TMF Award voor Beste Dance Act en ontving een prijs voor zijn meest succesvolle export Hollands' product dat jaar. En de hits blijven komen, “Shalala lala”, “Kiss”, “Uncle John From Jamaica”, allen bereikten de top 5 in vele landen.

De groep begon aan een wereldreis door de VS, Australië, Japan en Zuid-Amerika. Dan, na het vrijgeven van een ballad als hun afscheid single, (Kim: “Hahaha een Vengaboys ballad, wat dachten we? ') de groep noemt het afgesloten en is klaar voor hun pensioen. Niet echt een gek idee na de verkoop van 20 miljoen singles en vijf miljoen albums. Maar je weet hoe het is, vakantie is leuk, maar na enige tijd het is nog beter om weer te werken.

In 2010 begonnen de Vengaboys weer met touren en werken aan een nieuwe single die binnenkort wordt vrijgegeven. Producenten Danski & Delmundo: "2010 is het jaar! Kijk uit voor de nieuwe hit. Het is het meest homo-lied die we ooit hebben gemaakt ...."! Uiteindelijk bleek het om de single 'Rocket to Uranus' te gaan.

The Vengaboys boeken | inhuren doet u bij Lukassen Produkties

"Lukassen is hèt artiestenbureau
voor live muziek, artiesten, coverbands, DJ's en entertainment."